incendiary-bunch
 

Diensten voor Particulieren

Het internet van vandaag de dag zit vol uitdagingen. Phishing mail, spyware, virussen noem maar op. Regelmatige spywarecontrole doet u al en toch wordt de PC steeds trager. Heeft u een back-up van uw bestanden?
Er zijn veel zaken waar u en uw PC op moeten letten. En mocht uw computer toch niet meer zo goed functioneren, dan heeft u Comprax. Ook voor aanpassingen, een nieuwe computer of reparatie en bij hard- en softwareproblemen staan wij klaar.

Computer REPARATIE

Comprax reparatie

Computers gaan wel eens stuk.

Hoe zuinig u ook op uw computer, printer of beeldscherm bent, er gaat wel eens iets stuk. De meeste reparaties kunnen wij aan huis uitvoeren. Ook als de computer niet meer wil starten kunnen wij vaak uw gegevens nog veiligstellen.
Heeft u vragen of wilt een een afspraak voor onderhoud of reparatie? Bel ons. Het is geheel vrijblijvend.

Virussen & Spyware

Spyware Virus

Internet van tegenwoordig.

Als u op internet aan het surfen bent of u bekijkt uw email, bent u kwetsbaar. Zelfs met een goede virusscanner. En gaat het een keer mis, geen nood. Wij helpen u snel van deze rommel af.

Uw PC langer spywarevrij?

- Download geen software die 'uw pc sneller maakt'
- Veel waarschuwingen op een internetpagina zijn vals. Zeker als het knippert!
- Klik niet op 'U hebt GEWONNEN!!!' banners

On-Site Service

Comprax On-Site

Doelgerichte aanpak, snelle responstijd en on-site service.

Wie wil er nu met een PC onder de arm naar een winkel? Gewoon thuis laten.
Doordat Comprax vooraf grondig met u bespreekt wat de problemen zijn, kunnen wij bijna altijd een on-site oplossing bieden. Hierdoor heeft u geen ongemak. En kan het echt niet on-site dan halen wij het op en brengen het terug.

 

Windows, MAC,
Linux

Comprax Windows Mac Linux

Welk systeem u ook heeft Comprax kan het beheren.

Grofweg zijn er tegenwoordig drie besturingssystemen. Windows, MAC en Linux. Wij hebben gedegen kennis en ervaring met alle voorkomende systemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw software vragen aan.

Websites en Domeinnaam

Comprax Domeinregistratie en hosting

Een eigen website of domeinnaam.

Ook voor particulieren is het erg leuk een eigen website te hebben. En het is nog leuker als die onder uw eigen domeinnaam valt. Maar wat zijn de kosten en kunt u het wel beheren? Het antwoord is simpel. Bij Comprax kost dit weinig. En het is zo geregeld. Wij helpen u graag.

Privacy en Geheimhouding

Comprax Privacy

Het zijn UW gegevens!

Het gemak van een computer is ook meteen het probleem. U slaat uw hele leven er in op. En natuurlijk wilt u dat niet uit handen geven. Comprax beseft dit als geen ander. Uw privacy wordt ongevraagd gewaarborgd. Geheimhouding is geen optie maar een standaard.

Generated in 0.0029 seconds.