incendiary-bunch

 

Doelstellingen voor MKB

Het MKB van tegenwoordig is bijna geheel afhankelijk van hun ICT en netwerk. Als iets niet meer werkt zijn er grote problemen.
Regelmatig systeembeheer zal de kans op uitval verminderen. Comprax kan systeem- en netwerkbeheer uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken.
En is er toch eens onverwacht een storing, dan kunt u altijd op ons rekenen. En bij nood buiten kantoortijden? Onze telefooncentrale verbindt u bij hoge nood altijd door naar een medewerker.

Serverbeheer & Werkstations

Comprax Serverbeheer

Servers en werkstations zijn onmisbaar en kwetsbaar.

U vertrouwt op uw server en werkstations. Maar deze spil in de onderneming is erg kwetsbaar. Virussen, spyware, hacking en een crash liggen op de loer. Regelmatige controle en updates houden de ICT zo betrouwbaar mogelijk. Comprax heeft een zeer gedegen kennis van alle Windows en Linux pakketten en alle voorkomende hardware.

Netwerkbeheer & Beveiliging

Comprax netwerkbeheer

Huidige netwerken kwetsbaar door WiFi, BYOD en Internet.

De tijd dat een netwerk een gesloten systeem was ligt ver achter ons. Tegenwoordig heeft iedereen zijn eigen laptop of mobiel mee naar kantoor en sluit deze aan op WiFi en netwerk. Hoe handig dit ook mag zijn, het heeft veel risico's. Een netwerk rechtstreeks aansluiten op Internet is vragen om problemen. Comprax helpt u al deze problemen aan te pakken.

Snel, Veilig en betrouwbaar

Comprax Veilig Betrouwbaar

Doelgerichte aanpak, snelle responstijd en on-site service.

Uw gegevens zijn belangrijk. Die mogen niet in verkeerde handen komen of het pand verlaten. Wij kunnen bijna altijd een on-site oplossing bieden. Hierdoor blijven gegevens inpandig. En is on-site niet mogelijk dan hebben wij Pick-up & Return. Ongevraagd kunt u vertrouwen op onze waarborging van privacy en geheimhouding.

 

Linux & Windows servers

Comprax Windows Linux

Welk systeem u ook heeft Comprax kan het beheren.

Grofweg zijn er tegenwoordig twee servertypen. Windows en Linux servers. Wij hebben gedegen kennis en ervaring met beide systemen. Ook voor de aanschaf of vervanging van uw huidige server is Comprax uw partner. Ook verzorgen wij remote backups, Cloud oplossingen, Hosting en domeinregistraties. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel.

VOIP Telefonie minder kosten

Comprax VOIP

Normale telefonie is duur en beperkt in de mogelijkheden.

Vraagt u zich af hoe u goed bereikbaar kunt zijn voor een kleine prijs? Met onze Comprax VOIP centrale op maat kunt u alle kanten op. Wachtrijen, keuzemenu's, doorschakelen, etc, etc. De eenmalige aanschaf is al heel snel terugverdiend. U betaald veel minder per belminuut en u heeft direct meer lijnen tot uw beschikking voor de prijs van slechts één normale lijn.

Geheel merk onafhakelijk

Comprax is merkonafhankelijk

A-merk of White label?
Het moet gewoon goed zijn!

Er zijn vele A-merken op de markt en iedere maand komt er weer iets nieuws uit. Voor een mooie nieuwe prijs natuurlijk. Maar weet u dat in veel gevallen een identieke PC of server kan laten samenstellen? Voor een fractie van de prijs. Dit heet White label of oneerbiedig 'zelfbouw'.
Wij leveren beide opties, merk onafhankelijk met een gunstige prijs.

Generated in 0.0027 seconds.